Aften


Restauranten på Niels Bugges Kro holder åbent torsdage, fredage og lørdage med ankomst mellem 18.00 – 20.00.
Forhåndsreservation er at foretrække.

Allergier og intolerancer bedes venligst oplyst ved bestilling eller minimum 24 timer før ankomst.

For allergener og intolerancer kontakt venligst personalet.

Store som små er velkomne, så spørg gerne efter børnevenlig mad.  
Vand m/u brus er inkluderet ved køb af andre drikkevarer ellers tillæg pr. person 25,-

I forbindelse med vinmenuen tages der forbehold for gengangere, samt alternativer.

I forbindelse med menuen kan der være ændringer i forhold til den aktuelle skrevne menu.

3-retters

Bobler & tre små snacks

Kammusling – Nashi pære – Estragon

And – Hokkaido – Svampe

Mandarin – Pinjekerner – Chokolade

3 retter med bobler & snacks

620,-

"Vin"menu

330,-

Saftmenu

250,-

5-retters

Bobler & tre små snacks

Kammusling – Nashi pære – Estragon

Tungsvin – Knoldselleri – Enebær

And – Hokkaido – Svampe

Guld Klimp – Piemonte hasselnødder – Gran honning

Mandarin – Pinjekerner – Chokolade

5 retter med bobler & snacks

800,-

"Vin"menu

475,-

Saftmenu

350,-

7-retters

Bobler & tre små snacks

Kammusling – Nashi pære – Estragon

Trøffel – Miso – Udon

Kalvebrissel – Jordskokke – Havgus

Tungsvin – Knoldselleri – Enebær

And – Hokkaido – Svampe

Guld Klimp – Piemonte hasselnødder – Gran honning

Mandarin – Pinjekerner – Chokolade

7 retter med bobler & snacks

950,-

"Vin"menu

600,-

Saftmenu

440,-

Reserver bord

Herunder kan du reservere bord.

Vi glæder os til at se jer.

Genåbningsweekend

Nu kan vi endelig byde velkommen på kroen igen.

 

Kom til genåbningsweekend d. 23/4 og 24/4, og nyd Afternoon Tea eller en 3-retters menu til en favorabel pris.