Restauranten på Niels Bugge er åben fredage og lørdage fra klokken 17.30. Du kan vælge mellem en tre-, fire-, fem- eller seksretters menu inklusiv snacks, bobler.
Menu
Menuen gælder for januar, februar og marts. Den valgte menu serveres for hele bordet.
3 retters
Bobler og snacks
Vagtel - broccoli - brunet smør
Okseryg - selleri - kål
Passionfrugt - vanilje - chokolade
3 retter med snacks og bobler 595 kr.
Vinmenu 275 kr.
4 retters
Bobler og snacks
Snekrabbe - jordskokker - dild
Vagtel - broccoli - brunet smør
Okseryg - selleri - kål
Passionfrugt - vanilje - chokolade
4 retter med snacks og bobler 695 kr.
Vinmenu 375 kr.
5 retters
Bobler og snacks
Snekrabbe - jordskokker - dild
Vagtel - broccoli - brunet smør
Gris - hoisin - sesam
Okseryg - selleri - kål
Passionfrugt - vanilje - chokolade
5 retter med snacks og bobler 795 kr.
Vinmenu 475 kr.
6 retters
Bobler og snacks
Snekrabbe - jordskokker - dild
Hummer - blomkål - peberrod
Vagtel - broccoli - brunet smør
Gris - hoisin - sesam
Okseryg - selleri - kål
Passionfrugt - vanilje - chokolade
6 retter med snacks og bobler 895 kr.
Vinmenu 575 kr.
Vores mad indeholder allergener og på opfordring oplyser vi gerne herom.