Kontakt og bestil


Har du spørgsmål, ønsker eller forespørgsler til Niels Bugge, er du altid velkommen til at kontakte os. Alt kan stort set lade sig gøre, så tøv ikke med at tage fat i os.

22 15 52 29

* Disse felter er påkrævet.
Om Niels Bugge

Møller & Damgaard Gastro, der forpagter Niels Bugge, består af Jacob Møller og Thomas Damgaard. Duoen er specialiseret i såkaldt private dining, som betyder, at de bringer gastronomiske oplevelser hjem i folks private hjem. Dertil gør Jacob og Thomas sig også i gastronomisk pop-up-restauration, både med spisestedet Dining in the Dome ved Herning og Niels Bugge.

Duoen bag Niels Bugge består af:

Jacob Møller

Jacob Møller har en fortid hos Molskroen og har senest været sous- og køkkenchef på Wassim Hallals Michelin-restaurant, Frederikshøj. Jacob var som køkkenchef med til at skaffe Restaurant Frederikshøj en Michelin-stjerne i 2015 og bidrog ligeså til restaurantens topplacering i Den Danske Spiseguide i 2012.

Thomas Damgaard

Thomas Damgaard har sin viden og passion for vin og gastronomi fra en opvækst i familien bag A Hereford Beefstouw-restauranterne. Thomas har flere ledende stillinger i hotel- og restaurationsbranchen bag sig, hvor han har udviklet menuer og koncepter med særligt fokus på æstetikkens rolle i den samlede madoplevelse.


Du finder Niels Bugge på Ravnsbjergvej 69, 8800 Viborg.