Aften


Restauranten på Niels Bugges Kro holder åbent torsdage, fredage og lørdage fra 18.00 – 22.00.
Forhåndsreservation er at foretrække.

Allergier og intolerancer bedes venligst oplyst ved bestilling eller minimum 24 timer før ankomst.

For allergener og intolerancer kontakt venligst personalet.

Store som små er velkomne, så spørg gerne efter børnevenlig mad.  
Vand m/u brus er inkluderet ved køb af andre drikkevarer ellers tillæg pr. person 25,-kr.

I forbindelse med vinmenuen tages der forbehold for gengangere, samt alternativer.

I forbindelse med menuen kan der være ændringer i forhold til den aktuelle skrevne menu.

3-retters

Bobler & snacks

Jomfruhummer – Hokkaido græskar – Cochujang

Moskusand – Rosenkål – Rødbede

Mandarin – Blodappelsin – Macadamia

3 retter med bobler & snacks

595,-

Vinmenu

305,-

Saftmenu

225,-

5-retters

Bobler & snacks

Jomfruhummer – Hokkaido græskar – Cochujang

Vildsvin – Æggeblomme – Cubebpeber

Moskusand – Rosenkål – Rødbede

Ris – Kirsebær – Vanilje

Mandarin – Blodappelsin – Macadamia

5 retter med bobler & snacks

775,-

Vinmenu

450,-

Saftmenu

325,-

7-retters

Bobler & snacks

Jomfruhummer – Hokkaido græskar – Cochujang

Rødfisk – Fennikel – Rejer

Vildsvin – Æggeblomme – Cubebpeber

Moskusand – Rosenkål – Rødbede

Havgus 24 – Drunken Dog – Stauning

Ris – Kirsebær – Vanilje

Mandarin – Blodappelsin – Macadamia

7 retter med bobler & snacks

925,-

Vinmenu

575,-

Saftmenu

420,-

Reserver bord

Herunder kan du reservere bord.

Vi glæder os til at se jer.

Der blev opdaget et problem i følgende formular. Indsendelse af den kan resultere i fejl. Kontakt venligst webstedets administrator.

Vi holder juleferie efter 14. december og åbner igen d. 9. januar 2025.
Vi glæder os til at se jer i det nye år.

Du kan stadig kontakte os på info@nielsbuggeskro.dk i perioden.

Genåbningsweekend

Nu kan vi endelig byde velkommen på kroen igen.

 

Kom til genåbningsweekend d. 23/4 og 24/4, og nyd Afternoon Tea eller en 3-retters menu til en favorabel pris.