Dinner


Vintermenu

Restauranten på Niels Bugges Kro holder åbent torsdage, fredage og lørdage fra 18.00 – 22.00.

Vi serverer en fire- eller syvretters menu inklusiv bobler og snacks.

 

Forhåndsreservation er en nødvendighed.
Allergier og intolerancer bedes venligst oplyst minimum 24 timer før ankomst.

4-retters

Bobler & snacks

Okse – Peberrod – Jordskok

Havtaske – Persillerod – Fløde 50%

Tungsvin – Kål – Løg
Mandarin – Blodappelsin – Vanilje

4 retter med bobler & snacks

750,-

Vinmenu

500,-

7-retters

Bobler & snacks

Jomfruhummer – Porre – Rosmarin
Okse – Peberrod – Jordskok

Knoldselleri – Trøffel – Hasselnød
Havtaske – Persillerod – Fløde 50%
Tungsvin – Kål – Løg
Manchego – Salvie – Sichuan
Mandarin – Blodappelsin – Vanilje

7 retter med bobler & snacks

995,-

Vinmenu

750,-

Reserver bord

Herunder kan du reservere bord.

Vi glæder os til at se jer.

Genåbningsweekend

Nu kan vi endelig byde velkommen på kroen igen.

 

Kom til genåbningsweekend d. 23/4 og 24/4, og nyd Afternoon Tea eller en 3-retters menu til en favorabel pris.