Dinner


Vintermenu

Restauranten på Niels Bugges Kro holder åbent torsdage, fredage og lørdage fra 18.00 – 22.00.

Vi serverer en fire- eller syvretters menu inklusiv bobler og snacks.

 

Forhåndsreservation er en nødvendighed.
Allergier og intolerancer bedes venligst oplyst minimum 24 timer før ankomst.

4-retters

Bobler & snacks

Okse – Peberrod – Jordskok

Havtaske – Persillerod – Fløde 50%

Tungsvin – Kål – Løg
Mandarin – Blodappelsin – Vanilje

4 retter med bobler & snacks

750,-

Vinmenu

500,-

7-retters

Bobler & snacks

Jomfruhummer – Porre – Rosmarin
Okse – Peberrod – Jordskok

Knoldselleri – Trøffel – Hasselnød
Havtaske – Persillerod – Fløde 50%
Tungsvin – Kål – Løg
Manchego – Salvie – Sichuan
Mandarin – Blodappelsin – Vanilje

7 retter med bobler & snacks

995,-

Vinmenu

750,-

Reserver bord

Herunder kan du reservere bord.

Vi glæder os til at se jer.

Vi holder julelukket mellem den 17. december og 11. januar.

Du kan stadig kontakte os på info@nielsbuggeskro.dk i perioden.

Genåbningsweekend

Nu kan vi endelig byde velkommen på kroen igen.

 

Kom til genåbningsweekend d. 23/4 og 24/4, og nyd Afternoon Tea eller en 3-retters menu til en favorabel pris.