Aften


Restauranten på Niels Bugges Kro holder åbent torsdage, fredage og lørdage fra 18.00 – 22.00.
Forhåndsreservation er at foretrække.

Allergier og intolerancer bedes venligst oplyst ved bestilling eller minimum 24 timer før ankomst.

For allergener og intolerancer kontakt venligst personalet.

Store som små er velkomne, så spørg gerne efter børnevenlig mad.  
Vand m/u brus er inkluderet ved køb af andre drikkevarer ellers tillæg pr. person 25,-kr.

I forbindelse med vinmenuen tages der forbehold for gengangere, samt alternativer.

3-retters

Bobler & snacks

Torsk – Æble – Malt

Tungsvin – Spidskål – Ramsløg

Rabarber – Havre – Vanilje

3 retter med bobler & snacks

595,-

Vinmenu

305,-

Saftmenu

225,-

5-retters

Bobler & snacks

Torsk – Æble – Malt

Taskekrabbe – Grønne Asparges – Røg

Tungsvin – Spidskål – Ramsløg

Sao Thome – Havsalt – Græskarkerner

Rabarber – Havre – Vanilje

5 retter med bobler & snacks

775,-

Vinmenu

450,-

Saftmenu

325,-

7-retters

Bobler & snacks

Torsk – Æble – Malt

Taskekrabbe – Grønne Asparges – Røg

Havtaskehale – Shiso – Glaskål

Tungsvin – Spidskål – Ramsløg

Manchego – Salvie – Szechuan

Sao Thome – Havsalt – Græskarkerner

Rabarber – Havre – Vanilje

7 retter med bobler & snacks

925,-

Vinmenu

575,-

Saftmenu

420,-

Reserver bord

Herunder kan du reservere bord.

Vi glæder os til at se jer.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Vi holder julelukket mellem den 17. december og 11. januar.

Du kan stadig kontakte os på info@nielsbuggeskro.dk i perioden.

Genåbningsweekend

Nu kan vi endelig byde velkommen på kroen igen.

 

Kom til genåbningsweekend d. 23/4 og 24/4, og nyd Afternoon Tea eller en 3-retters menu til en favorabel pris.